Connect with us

Shendetsi

Gjyshja 104-vjeçare nga Spanja fiton betejën ndaj Covid-19

Published

on

Një gjyshe 104-vjeçare nga Spanja ka fituar betejën ndaj COVID-19 dhe është larguar nga spitali me duartrokitje nga stafi

– Advertisment –

Gruaja është liruar nga spitali i Madridit pas dy javëve qëndrim atje.

Në Spanjë janë regjistruar më shumë se 1.4 raste me COVID-19, kurse mbi 47 mijë tjerë kanë humbur jetën nga koronavirusi.

Qeveria spanjolle sërish ka vënë masat kufizuese, e së fundmi i ka zgjatur ato deri në maj të vitit 2021.