Connect with us

Shendetsi

“France Football”, Pierluxhi Kolina refer më i mirë

Published

on

“France Fotball” ka shpalosur bërë listën e 10 arbitrave në histori të futbollit dhe italiani Pierluixhi Kollina është shpallur arbitri më i mirë nga FIFA. Italiani Kolina ka debutuar në vitin 1977 e deri në pensionim në vitin 2005, sipas këtij raporti ka qenë i shkëlqyeshëm.

– Advertisment –

 Lista e 10 arbitrave më të mirë

1.Pierluixh Kollina

2.Ken Aston

3.Mishel Vautrot

4.Markus Merk

5.Çarles Korver

6.Majk Din

7.Ian Fut

8.Ali Benakeur

9.Stefanie Frapart

10.Hauard Veb.