Connect with us

Sport

FPPK-së i shtohen edhe 16 gjyqtar kombëtar – Bota Sot

Published

on

Në Pejë është organizuar seminari dhe provimi për gjyqtarë kombëtar të pingpongut.

Ligjërues në seminar ishte Bashkim Gashi gjyqtar ndërkombëtar.

Interesimi i kandidatëve për të ju nënshtruar provimit për gjyqtarë ka tejkaluar pritshmëritë e FPPK-së dhe komitetit të gjyqtarëve të cilët u ndanë shumë të kënaqur që pjesa me e madhe e kandidateve që e kanë kaluar provimin janë të moshës se re.

Nga 21 kandidatë të paraqitur 15 e kaluan nivelin e kalueshmërisë prej 50% nga 40 pikët maksimale, e tani e tutje do të kenë titullin gjyqtarë kombëtar të pingpongut.

Gjyqtarët e rinj kombëtar janë:

Gjyqtarë – Klubi

Altin Muli Vushtrria

Andin Luta Shkolla

Arlind Lamaxhema Ahmet Hoxha MK

Arton Haxhijaj Istogu

Aulon Bivolaku Vushtrria

Blendon Luta Shkolla

Burim Gjoci Istogu

Edolinda Alimehaj Maestro

Kreshnik Dacaj Maestro

Patrik Mirdita Maestro

Qamil Vishaj Maestro

Qendrim Dacaj Maestro

Selim QekuMaestro

Shqiprim Beqiraj Maestro

Ylli Dragidella Prishtina

Alsat