Connect with us

Business

FMN-ja del kundër tërheqjes së 10-përqindëshit të Trustit

Published

on


Fondi Monetar Ndërkombëtar ka dal kundër tërheqjes së 10 përqindëshit nga Fondi Pensional i Kursimeve. Sipas FMN’në, tërheqja e këtyre parave, zvogëlon pensionet e ardhshme dhe kufizon madhësinë e tregut të brendshëm të……

Alsat