Connect with us

Showbiz

Dukjet më të mira nga Java e Modës në Paris

Published

on

Ky sezon në botën e modës ndihet më ndryshe për shkak të COVID-19.

Disa nga dizajnerë zgjodhën prezantime virtuale, të tjerët kanë zgjedhur të prezantojnë shfaqje intime, ku të pranishmit uleshin të distancuar me maska.

Veshjet kishin një elegancë të lartë, ngjyra kontraste dhe disa prej tyre përmbanin formë të çrregullt, megjithatë shumë prej tyre dallohen duke u konsideruar si më të mirat.

Dior kishte një fiksim ndaj femrës, ndërsa Kenzo u fokusua në ndryshimet klimatike dhe shpëtimin e bletëve.

Më poshtë gjeni disa nga dukjet më të mira në Javën e Modës në Paris: /Gazeta Sinjali/