Connect with us

Business

Dhjetë gratë më të pasura në botë për 2021

Published

on

Këtë vit, listës së miliarderëve iu shtuan edhe 63 gra, dhe gjithsej ato përbëjnë 328. Vlera neto e tyre ësthë $1.53 trilion.


  1. Iris Fontbona (Kili, 23.3 miliardë dollarë)
  2. Gina Rinehart (Australi, 23,6 miliardë dollarë)
  3. Susanne Klatten (Gjermani, 27.7 miliardë dollarë)
  4. Yang Huiyan (Kinë, 29.6 miliardë dollarë)
  5. Jacqueline Mars (SH.B.A., 31.3 miliardë dollarë)
  6. Miriam Adelson (Sh.B.A, 38.2 miliardë dollarë)
  7. Julia Koch dhe familja (SH.B.A., 46.4 miliardë dollarë)
  8. MacKenzie Scott (Sh.B.A, 53 miliardë dollarë)
  9. Alice Walton (Sh.B.A, 61.8 miliardë dollarë)
  10. Françoise Bettencourt Meyers (Francë, 73.6 miliardë dollarë)

Florent Ibraimi

Alsat