Connect with us

Entertainment

Çfarë të bëni nëse qeni juaj ka ngrënë çokollatë?

Published

on

Mund të jetë i nevojshëm një trajtim urgjent nëse qeni juaj ka ngrënë çokollatë, kështu që ju lutemi kontaktoni veterinerin tuaj sa më shpejt të jetë e mundur për këshilla ose, jashtë orarit, viitoni klinikën tuaj më të afërt të kafshëve shtëpiake mënjëher. Llogaritësi ynë i toksicitetit të çokollatës është një udhëzues i dobishëm për t’ju ndihmuar të zbuloni nëse qeni juaj ka ngrënë një dozë toksike.

– Advertisements –

Merrni parasysh peshën e qenit tuaj, llojin e çokollatës dhe sa çokollatë ka ngrënë dhe kur e kanë ngrënë. Çoni mbështjellësin tek veterineri nëse mundeni. Ky informacion do të ndihmojë veterinerin për të kuptuar nëse qeni juaj ka ngrënë një sasi toksike çokollate dhe si t’i trajtojë ato.