Connect with us

Tech

Çfarë do të prezantojë të hënën Apple?

Published

on

Konferenca e madhe për zhvilluesit e Apple WWDC fillon të hënën. Do të ketë lajme për iOS dhe macOS, ndër të tjera.

Konferenca Botërore e Zhvilluesve të Apple WWDC fillon të hënën. Konferenca do të bëhet thjesht në internet për shkak të pandemisë. Ajo fillon të hënën në 7:00 pasdite (CEST), në të cilën CEO i Apple Tim Cook do të japë një përmbledhje të njoftimeve të reja më të rëndësishme. Telegrafi do të raportojë drejtpërdrejt për produktet që do të prezantohen në këtë konferencë.

Është e dukshme që kësaj here ka pasur rrjedhje jashtëzakonisht të vogël paraprakisht. Sidoqoftë, ka disa gjëra që mund të priten me një probabilitet që kufizohet me sigurinë.

Ne do të japim një përmbledhje të asaj që mund të prezantohet:

iOS 15 dhe iPad OS 15

macOS 12, MacBooks të rinj, iMac të ri