Connect with us

Business

BQK raporton për të gjeturat e raportit të progresit për vitin 2020

Published

on

Banka Qendrore e Kosovës raporton sot në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere lidhur me Raportin e Progresit për vitin 2020.

Po ashtu, në këtë komision do të shqyrtohet edhe raporti për Projektligjin e plotësuar nga Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete dhe Rregulloren e Kuvendit.

Poashtu edhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit.

Raportimi do të filloj nga ora 10:00.

Alsat