Connect with us

Business

Bajrami raporton në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Published

on

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:                                                    

1.    Miratimi i rendit të ditës;
2.    Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur me 13.10.2020;
3.    Shqyrtimi i Raportit Vjetor i Auditimit për vitin 2019, të ftuar Ministrja e Financave znj.Hykmete Bajrami dhe Auditori i Pergjithshëm i ZKA-së, z.Besnik Osmani;
4.    Të ndryshme.
 
Vendi: C301 Koha: 11:00 

Alsat