Connect with us

Tech

A ke harru me lujtë Pishpirik?

Published

on

Loja që te gjithëve na ka mbledhur rreth tavolinës, netëve me rrymë e pa rrymë, në gëzime e ditë të këqija, netëve të ftohta të dimrit, e ditëve të ngrohta të verës – Pishpiriku – tashmë po na mbledhë të gjithëve rreth Facebookut.

Loja është e hapur për të gjithë. Mjafton të keni një llogari në Facebook, të hyni në faqen (https://www.facebook.com/Pishpirik2020) dhe të filloni lojën me butonin “Play Game” apo direkt në: https://fb.gg/play/pishpirikal.

Loja që te gjithëve na ka mbledhur rreth tavolinës, netëve me rrymë e pa rrymë, në gëzime e ditë të këqija, netëve të ftohta të dimrit, e ditëve të ngrohta të verës – Pishpiriku – tashmë po na mbledhë të gjithëve rreth Facebookut.

Loja është e hapur për të gjithë. Mjafton të keni një llogari në Facebook, të hyni në faqen (https://www.facebook.com/Pishpirik2020) dhe të filloni lojën me butonin “Play Game” apo direkt në: https://fb.gg/play/pishpirikal