Connect with us

Entertainment

91-vjeçarja thyen rekordin për video lojëra

Published

on

91 vjeçja Hamako Mori nga Japonia është shfrytëzuesja më e vjetër e video lojërave e cila për këtë gjë është bërë edhe pjesë e rekordeve botërore të Guiness. Ajo luan video lojëra për më shumë se 38 vjet, gjegjësisht nga viti 1981 dhe thotë se kjo për të është shumë argëtuese. Për momentin ajo shpenzon 7-8 orë në ditë për video lojëra, ndërsa kur ka qenë më e re ka thënë se shumë më shumë se kaq ka luajtur!  Në shtëpinë e saj ajo I ka koleksionuar të gjitha lojërat që I ka luajtur vite me radhë ndër to dhe Super Mario.

– Advertisements –