Connect with us

Shendetsi

​Turqia shënon rënie të numrit të vdekjeve dhe rasteve të reja me koronavirus

Published

on

Në Turqi, numri i vdekjeve në lidhje me infeksionin koronavirus vazhdoi të bjerë, kështu që 202 vdekje u regjistruan sot, krahasuar me 212 të djeshëm, një ditë më parë 239 viktima të djeshme, njoftoi Ministria e Shëndetësisë.

Një total prej 21.295 njerëz vdiqën si rezultat i infeksionit me korona me virusin.

Që nga seksioni i fundit, janë regjistruar 11.189 infeksione të reja, e cila është gjithashtu një rënie krahasuar me bilancin e mëparshëm ditor të 12.203 rasteve të reja të COVID-19, raporton Reuters.

Në total, më shumë se 2.2 milionë njerëz janë infektuar me virusin korona në Turqi.

Bllokimi do të hiqet më 4 janar në orën 05:00 të mëngjesit me kohën lokale.